Om fællesskaber, en del af det gode liv.

Crosstræning i bordtennis egner sig fortrinligt til at skabe oplevelser med og er dermed grundlaget for at deltagerne bliver en del af fællesskaberne.

Fællesskab er nemlig en samling af mennesker, som bindes sammen af noget de har til fælles, hvilket vil sige noget de er enige om, har samme synspunkt på eller fælles interesser, de deler med hinanden, evt. fælles sammenhold.

Mange fællesskaber bygger på fælles oplevelser og ikke alene på kaffemøder og “SoMe” (SoMe er en sammentrækning af ‘Social Media’. Et socialt medie er en platform, hvor brugerne står for indholdet og kan interagere med hinanden.

Mest gennem fælles oplevelser sker den rigtige sociale integration/interaktion, især når deltagerne i fællesskaberne føler sig som en del af dem, og når tilstedeværelsen og handlinger betyder noget for de øvrige deltagere.

Kilder: Altompsykologi.dk og Wikipedia.

Kontakt vedrørende denne side: ole.huckelkamp@force60.dk

Bordtennistræning i Odense 2019- fællesskab med 80 deltagere

Sådan bliver du en del af crosstrænings-fællesskaberne

Hvorfor bør du deltage i fællesskaber?

For næsten alle mennesker er det en livsbetingelse at opleve samhørighed, være en del af noget og betyde noget for andre. Over 80% af alle danskere lever i forskellige fællesskaber, ifølge undersøgelse fra Trygfonden i 2017.

Force60 crosstræning i bordtennis betyder noget særligt for deltagerne. Eksemplet nedenfor viser aldersgruppen 60+’s store og voksende interesse for bordtennistræningen med en fordobling af medlemmer på bare tre år.

En undersøgelse i april 2021 i Danmarks største 60+ bordtennisforening, Roskilde Ældre Motion bekræftede det store behov for at deltage i fællesskaber kombineret med personlig udvikling: