Hvem er Force60 ?

Sådan kan du arbejde sammen med Force60+:

  • Kontakt os på 22411417 – ole.huckelkamp@force60.dk
  • Bed om møde eller samtale om netop dine/jeres ønsker.
  • Få en analyse og et tilbud om et forløb af træningen
  • Aftale kortere- eller længerevarende projekter hos dig.
  • Aftale træning i én af de mange BAT60 foreninger landet ( se her) eller et spillested, anvist af Ole Hückelkamp, 22411417, ole.huckelkamp@force60.dk – eller hos dig, hvis det er muligt.

Sådan kommer du i gang med crosstræning i Force60+:

  • Kontakt os på 22411417 – ole.huckelkamp@force60.dk
  • Tag en snak med os om dine behov og ønsker for træning
  • Få et mundtligt eller skriftligt tilbud på din træning, og tid & sted.

Vi er iværksættervirksomhed og non-profit organisation.

Initiativtager og iværksætter er Ole Hückelkamp København, læs mere HER.

MISSION:

Force60 er en frivillig og non-profit organisation fra 1. januar 2022, der viser styrke og kraft ved at bidrage øget livskvalitet og sundere aldring gennem  medicinfri bordtennistræning og -terapi for alzheimer-ramte.

VISION

Force60 tiltrækker fondsmidler og donationer til brug for medicinfri bordtennistræning og -terapi for  alzheimer-ramte, og skaber samfundsværdier på sundhedsområdet via udbredt forståelse for brug af medicinfri bordtennistræning

HVORFOR FORCE60 ?

Der er evidens for i USA, Canada, England og Japan m.fl. at bordtennis hjælper mange demensramte mennesker til en øget livskvalitet og værdighed gennem engageret bordtennistræning

Force60 har omfattende erfaring og kunnen om bordtennistræning og praktisk viden om forebyggelse og træning af f.eks. demente.

HVEM SAMARBEJDER FORCE60 MED ?

Samarbejdet med to “charity-organisationer” i udlandet er desværre sat på hold på hold på grund af Corona-pandemien i 2020/21, især fordi de ligger i henholdsvis Virginia USA og London UK. De to organisationer offentliggøres senere her på siden.

Desuden ønskes samarbejde fra 2022 med DGI, BordtennisDanmark (DIF), Alzheimerforeningen, og forskellige kommuners senior- og sundhedafdelinger m.fl.